GadgetsHuis & Tuin

3 handige technische gadgets voor je huis

We worden tegenwoordig allemaal handiger en daardoor komen er steeds meer bijzondere gadgets op de markt. Deze gadgets zijn er om bepaalde taken, of het leven, een stuk makkelijker te maken. Misschien heb je deze gadgets niet altijd nodig maar het is zeker fijn om ze te hebben. Hierdoor zijn er dus 3 handige technische gadgets die je graag in huis wilt hebben.

Een videofoon

De videofoon bticino is een deurbel met camera. Deze gadget is voornamelijk handig voor appartementen en huizen met een poort. Hierdoor kan je namelijk eerst zien wie er aanbelt voordat je ze verder laat gaan. Hierdoor hoeft er nooit meer iemand in het appartementen gebouw of jouw terrein te komen die er eigenlijk niet hoort. 

Omdat het dus ook een telefoon is, kan je met elkaar praten. Hierdoor kan je dus ook eventueel laten weten dat ze bij de verkeerde persoon hebben aangebeld.

Een lamp met lichtsensor

Nog een handige gadget voor in huis maar ook voor in de tuin is een lamp met lichtsensor. Deze lamp gaat dus aan wanneer er bijvoorbeeld iemand voorbij loopt. Dit is handig voor verschillende plekken in huis. Zo worden deze lampen ook veel gebruikt voor op de kinderslaapkamer voor kinderen die bang zijn in het donker. Maar het is ook zeer handig voor in de gang wanneer iemand naar het toilet moet.

De dweilrobot

Tegenwoordig kennen we allemaal wel de stozuigrobot. De handige robot die elk hoekje van je huis stofzuigd terwijl jij op je werk bent of lekker op de bank zit. Tegenwoordig is er nu dus ook de dweilrobot. Deze werkt hetzelfde als de stofzuigrobot maar in plaats van stofzuigen doet die de boel dus dweilen. Wanneer je beiden aparaten in huis hebt, kan je ze beiden zo instellen dat je elke dag thuis komt in een schoon huis. Wel zo fijn als je niet meer hoeft na te denken over stofzuigen en dweilen na een lange werkdag.